Vesel Selimi: Ka njerëz që i ka vra lopa e sot marrin pension invalidor të UÇK-së

Njëri ndër luftetarët më të denjtë të UÇK-së Vesel Selimi në një intervistë në emisionin e gazetarit Milaim Zeka “Pa Rrotlla” tha se “ka njerëz që i ka vra lopa e sot marrin pension invalidor. Sot ata janë shkruar si invalidë të luftës të UÇK-së dhe tani marrin pension invalidor”. /drenicapress

- Advertisement -

MË TË FUNDIT