Vërshohet rruga te “Kroi i Mbretit” (Video)

Pas reshjeve të rrëmbyeshme të shiut është vërshuar rruga magjistrale Prishtinë –Pejë te vendi i quajtur “Kroi i Mbretit” dhe është bërë vështirë e kalueshme për vetura.

Gjendja e krijuar në këtë rrugë më së miri mund të shihet në videon që është postuar në YouTube nga Artan Nimani.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT