Vendosni një sapun poshtë jastëkut,shihni se çfarë rezultati ka

Nëse gjatë natës nuk arrini të gjeni pozicionin e duhur për të pushuar dhe përpëliteni vazhdimisht, jeni të prekur nga sindroma e “këmbës pa pushim”.

Kush vuan nga kjo sindromë ka vështirësi në të fjetur dhe shpesh shkaku mund të jetë prej mungesës së hekurit dhe magnezit.

Duket e pabesueshme, por siç raporton noa.al, për të luftuar këtë problem mund të vendosni një sapun poshtë jastëkut. Provojeni dhe efekti do jetë i paparë, një gjumë i thellë pa shqetësime.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT