Vendosën kamerën në një vend të largët, ja çfarë kapën

Kjo video është nga dokumentari “Chasing Ice” dhe tregon formimin më të madh të akullit në Grenlandë.

Ky është edhe formimi më i madh i akullit që është kapur ndonjëherë duke u zhvilluar.

Lartësia e akullnajës është rreth 3,000 metra, 300-400 metra mbi ujë dhe pjesa tjetër nën ujë. A nuk është e frikshme?

Shikojeni videon

- Advertisement -

MË TË FUNDIT