Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione, transmeton Express.

Këtu mund të informoheni se për cilat lokacione bëhet fjalë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 21 (Kodi: 11000022)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fitorja, Simoni, Dino, Npsh “Conin”, lagjja e Spitalit 3, Qelsi point, Hoxha, DK Ntsh, (Objekt banimi) “Projekt ndërtimi dhe Vg Construction.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës në TS ekzistues tek kompania MARK-ING dhe punimin e kokave.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton  (Kodi: 10011001) prej orës 11:00 deri në orën 11:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qytetëza Pejton, Sh.F. Faik Konica, Kolonia Ramiz Sadiku, Edith Durham 2, Faik Konica 2 dhe Hajvalia.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

2.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përparimi  (Kodi: 10011002) prej orës 11:20 deri në orën 11:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Tjerrtores, Drini Bardhë 2, Mulliri i prackut, Përparimi, Fitorja Lakrishtë dhe  Edri Lakrishë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

3.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Blloku i Dardanise  (Kodi: 10011006) prej orës 11:40 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania te Santeja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

4

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania Bll 9  (Kodi: 10011011) prej orës 12:00 deri në orën 12:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: BL 9,SU 6/2,SU 5/8

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i GM në daljet 10kV.

5.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro I  (Kodi: 10011008) prej orës 12:20 deri në orën 12:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: C-12, U-3, D-3 dhe Ipko.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

6.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fuad Pashe Dibra (Kodi: 10011007) prej orës 12:40 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Lagjja e Muhaxherëve, Fuad Pashë Dibra 1, Dukagjini 4, Dukagjini 7, Fuad Pashë Dibra 2,

Fuad Pashë Dibra 3, Fuad Pashë Dibra 4, Dukagjini 8, Lumezet, Fuad Pashë Dibra 5.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

7.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kurrizi I (Kodi: 10011009) prej orës 13:00 deri në orën 13:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kurrizi 1, Kurrizi 2, Kurrizi 3 dhe Pasarella.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

8.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fakulteti Filozofik (Kodi: 10011004) prej orës 13:20 deri në orën 13:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fakulteti Filozofik 2, Rektorati, Fakulteti Ekonomik, Sylejman Vokshi 1, Sylejman Vokshi 2 dhe Sylejman Vokshi 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

9.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Objekti C7 (Kodi: 10011005) prej orës 14:50 deri në orën 15:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti C7 dhe një pjesë e Lagjes Ulpiana.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i GM në daljet 10kV.

10.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radio Kosova (Kodi: 10011003) prej orës 13:40 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Radio Kosova, TVK 2, Bankosi-Qeveria, Kuvendi, Ipeshkvia e Kosovës, Nazim Gafurri dhe Enti Statistikor.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

11.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hotel Grand (Kodi: 10011013) prej orës 14:00 deri në orën 14:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Grand.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

12.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ulpian Micro III (Kodi: 10011016) prej orës 14:20 deri në orën 14:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ulpiana një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca  (Kodi: 41046001)  prej orës 09:10 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe  Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure  (Kodi: 41048002)  prej orës 09:10 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

3.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhodolli  (Kodi: 41047002)  prej orës 09:10 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Re, fshatrat: Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

4.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva   (Kodi: 41046004)  prej orës 08:00 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshticë, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

5.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica   (Kodi: 41048001)  prej orës 08:00 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.11.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta  (Kodi: 41000002)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishta,Bujani, Bregu I Zi,Godanci I Epërm, dheVarigoci.  Kraishta .

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i shtyllës bartëse me atë këndore.

2.

Më 14 dhe 15.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës  08:00 deri në orën 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje të shtyllave dhe shtrirje të përçuesit në Komoran.

3.

Më 11.11.2017   do të ndërprehet NS 35/10 kV Ferizaj II:

Prej orës 09:30 deri në orën 10:00 dhe nga ora 14:30 deri ne ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe. rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private, Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së, Kazerma, Mineksi, FSK TS i Ri, IRK-ja, Fabrika e Vajit, Fitorja dhe Fabrika e bukës, Fabrika e gypave 2,3,4, rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe  Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRR të kthina matëse e konsumatorit Ferplast.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.11.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV jezerci (Kodi: 40042003)  prej orës 10:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e ulët dhe e epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12/1600.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.11.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i përçuesëve të tensionit të mesësm në Devë dhe tërheqja e përçuesëve.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.11.2017 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja e Industrialit  (Kodi: 62000015)  prej orës 08:00 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Birraria Hugot, Pompa e Benzines Liridoni Oil, Dogana, Muharremi petroll, Zdrukthtaria lambi, Fabrika e Bllokave dhe Seperacioni Tali.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjet.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha   (Kodi: 31000010)  prej orës 11:00 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS të ri.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.11.2017 në NS 110/10 kV Prizren 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani   (Kodi: 32000007)  prej orës 11:00 deri në orën 11:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

2.

Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka  (Kodi: 32000005)  prej orës 11:30 deri në orën 11:50

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka dhe  pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani);

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

3.

Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti  (Kodi: 32000002)  prej orës 12:00 deri në orën 12:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci..

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

4.

Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha   (Kodi: 32000006)  prej orës 12:30 deri në orën 12:50

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM në daljet 10kV.

5.

Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci   (Kodi: 32000003)  prej orës 13:30 deri në orën 13:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Nderrim i GM ne daljet 10kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11 dhe 12.11.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Brodi   (Kodi: 30037003)  prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi i Transformatorit energjetik 4MVA

2.

Më 11 dhe 12.11.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha  (Kodi: 30037006)  prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi i Transformatorit energjetik 4MVA

3.

Më 11 dhe 12.11.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Hidrocentrali Dikanca  (Kodi)  prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hidrocentrali Dikanca.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi i Transformatorit energjetik 4MVA.

4.

Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pirana (Kodi: 30034008)  prej orës 12:30 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet Fshati Piranë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne LP – Pirane – projekti, ndërtimi i segmentit 10 kV Pirana.

5.

Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Prizren I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci(Kodi: 30000015)  prej orës 10:0 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet Fshati Piranë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin: segmenti 10 kV Pirana 3.

6.

Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha Kodi: 30036003)  prej orës 10:0 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje e TR Dragashi 3 në degëzim.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e disa shtyllave të TM.

2.

Më 11.11.2017 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: HCE Radavci dhe TSSHM Burnut.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trase dhe përforcim i shtyllës dëmtuar.