Vendet që nuk do të kenë nesër rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër në Mitrovicë, Prishtinë, Ferizaj, Prizren dhe Gjilan do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i KEDS’it:

Mitrovicë

1.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë ) në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005)  prejë orës 0:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bukoshi, Novolani, Kollë, Vërnicë, Reznik, Druari, Shallcë, Mihaliqi.

Shkyçja bëhet për shkak  të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Prishtinë

1.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë ) në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçje totale prej orës 06:00 deri në orën 06:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mati 1, Banesat e Royal, Banesat Iliria Bulding, Banesat e Kawa, Banesat Naki Trade, Banesat e  Nderimi, Banesat Pozhegu Brothers, Lagjja Malush Kosova, Hoxha Invest, Global Construction, Besa Comerce, VG Construction, Princesha, Burimi Comerce, rr. Muharrem Fejza, rr. Ernest Koliqi, rr. Lote Vaku, rr. Prekazi, rr. Fehmi LLadrovci, Banesat e Avni Gjakovës, Chelsea Point, Ar tech,  Lagjja e Spitalit (një pjesë), Mati 1, Mati 2, Mati 3, Mati 4, Hajvali te Policia, Hajvali te Shkolla, Zllatar, Graqanicë (një pjesë ), Soliterat te fontana, rr. Rruga B (një pjesë ), Spitali QKUK, Fshati Ndërkombetar, Çagllavica 1, Çagllavica  2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica 5, Lagjja Marigona, Lagjjja Qendresa, Veterrniku (një pjesë), Ulpiana D6, Ulpiana D9, Pallati i Drejtësisë Hajvali, Rezonaca, Gorenje, Maxi, Albi Center, Viva Fresh, Lagjja 038, Merkuri, Auto Rafuna, Bau Market, Al Trade, Grand Store, Spitali Jeta, Klinika Aloka, Dino.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KOSTT- it, realizimi i Projektit të GM (Grupeve Matëse).

2.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë ) në TS 220/35/10 kV Besiana (Podujeve) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000013)  prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrança, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, ngritja e shtyllave në LP 10 kV.

3.

Më 25.08.2016 ( e enjte ) në TS 220/35/10 kV Besiana (Podujeve) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011)  prejë orës 11:00 deri në orën13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Livadica, Shtedime, Mirocë, Dumnicë e Poshtme, Dumnicë e Epërme.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it. Ndërrimi i shtyllës ekzistuese të drurit me shtyllë të betonit sipas pëlqimit elektro-energjetik 6329.

Ferizaj

1.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003) nga ora 09:30 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët:  Rexhep Bislimi, Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr. 12 Qershori.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it.

2.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Konjuh (Kodi: 41000004)  nga ora 16:00 deri në orën 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Konjuhi, Lipjani (një pjesë), Banulla (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif dhe konsumatorët komercialë (përgjatë Magjistrales Lipjan – Ferizaj).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, punime në autostradë nga Montingu.

3.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zjarrfiksat (QMI) (Kodi: 41047008)    nga ora  08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llugë, Radevë, Shkullan, Lethi dhe Suhadoll.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

4.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005)    nga ora 09:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Topojani, Gurez, Rakaj, Komogllava.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Prizren

1.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Randobrava, Krusha e Madhe, Krusha e Vogël.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Gjilan

1.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV TS 3 (Kodi: 63000020))    nga ora 10:00 deri në orën 10:30 dhe nga ora 13:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (Rruga e Prishtinës, TSB-Nr-6 (Qendra e Qytetit), TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e punekryersit të KEDS-it në baze të pëlqimit elektroenergjetik.

2.

Më 24.08.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010)    nga ora 06:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Gadishi, Poneshi, Sllakovci, Vërbici e Zhegocit.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e punekryersit të KEDS-it në bazë të pëlqimit elektro-energjetik.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT