Vendet në të cilat nesër nuk do të ketë rrymë

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Pejë

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi 51000008) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellc i Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngim i rrjetit.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (kodi 51000005) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

08.10.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Energjizimi i TS Pishina.

09.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni