Vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve.

Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë.

Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin – Anadolu Agency )

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT