Vedati publikon skeçin e ri: I shtrirë në spital dhe me COVID

Humoristi Vedat Bajrami ka publikuar skeçin e radhës.

I shtrirë në spital dhe i sëmurë, ai paraqet një plak të moshuar të cilit nuk i shkojnë të bijtë për vizitë.

Gjoja se do ndajë pasurinë, Vedati i thirrë djemtë e tij, të cilët vijnë menjëherë në spital.

Për më shumë ndiqni skeçin:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT