Qendra e Studentëve në Prishtinë ka njoftuar se pas një sëmundje të rëndë ka vdekur punëtorja e Mensës së Studentëve, Kimete Zejnullahu, raporton Express.

“Ju njoftojmë se sot pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar  jetë Kimete ( Rama ) Zejnullahu. Kimetja ka  punuar në mensën e studentëve. Do e kujtojmë si një punëtore shembullore me vyrtyte të larta njerëzore.

Në emër të Qendrës së  Studentëve i shprehim ngushëllime   të sinqerta Familjes Rama – Zejnullahu, miqve dhe bashkpunëtorëve të saj”, thuhet në njoftim.GE