Vdes ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Kujtim Paçaku, ka ndërruar jetë.

Lajmin e dha kryeparlamentari Kadri Veseli gjatë seancës së sotme.

Paçaku ishte përfaqësues i komunitetit rom në Kuvendit e Kosovës. Së fundi ai ishte shpallur ambasador i paqes në një konferencë për kulturë dhe paqe në Ballkan.

Vdes ish-deputeti Kujtim Paçaku

- Advertisement -

MË TË FUNDIT