Vazhdon vjedhja e konsumatorëve nga ETC (Foto)

Qendra tregtare ETC, ka vazhduar vjedhjen e konsumatorëve. Rasti i fundit ka ndodhur në qytetin e Podujevës. Një konsumator i ka treguar Gazetës Blic se si po mashtron ETC klientët e saj.

Sipas tij, derisa në reklamë, nëse e merr 4 birra, 2 i ke gratis, mirëpo, tek arka duhet të paguash 5, dhe vetëm një e ke gratis.

“Kjo është plaçkitje klasike. Ky nuk është rasti i parë që ndodh në këtë market”, thotë ky qytetar.

Në vazhdim i gjeni të faktuara këto mashtrime:

faktura1

faktura

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT