Vazhdon kriza politike në Maqedoni: Han të martën në Shkup

Vazhdon kriza politike në Maqedoni. Përfaqësues diplomatik vazhdimisht janë duke bërë përpjekje që të ndikojnë në kapërcimin e kësaj gjendje në të cilën ndodhet Maqedonia.

Bëhet e ditur se Komisari për bisedime për zgjerim dhe politika miqësore evropiane, Johanes Han të martën do ta vizitoj Republikën e Maqedonisë.

Sipas paralajmërimeve, ky do të jetë tentimi i tij i fundit që të bind liderët politik në vend për të arritur një marrëveshje për dalje nga kriza politike.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT