Vazhdon gjykimi i të akuzuarve për rastin e Kumanovës

Në sallën solemne të Gjykatë Supreme, sot do të vazhdojë procesi gjyqësor për Lagjen e Trimave. Në këtë lëndë gjykohen 37 të akuzuar për veprën penale “terrorizëm” dhe për “mbështetje logjistike”, të grupit në fjalë, njofton Portalb.

Vjet më 9 dhe 10 maj, në Lagjen e Trimave në Kumanovë, një grup i armatosur është përleshur me forcat e sigurisë të Maqedonisë. Nga rasti në fjalë, u vranë 8 policë nga njësitet speciale dhe nga njësitet e veçanta të MPB-së, ndërkaq 4 të tjerë u plagosën.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT