Vazhdon aksioni: Kapen edhe qytetarë të tjerë duke luajtur me gurë fshehurazi në Mitrovicë

Aksioni ndaj kafeneve që po operojnë ilegalisht ka vazhduar edhe sonte.

Inspektorati me Policinë kanë kapur edhe qytetarë të tjerë duke luajtur me gurë në kafene.

Vlen të theksohet se policia dhe inspektorati kanë hasur në dy kafene të tilla para dy netësh. Ato janë mbyllur.

(Foto: Ditori)

- Advertisement -

MË TË FUNDIT