Vazhdojnë përleshjet ndërmjet policisë dhe protestuesve

Edhe në këto momente po vazhdojnë përplasjet ndërmjet policisë dhe protestuesve .Protestuesit kanë thyer xhamat e objektit të Qeverisës, dhe gjithashtu po sulmojnë policinë me gurë dhe mjete tjera të forta.

Policia ka ndërhyrë që ti shpërndajë me gaz lotësjellës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT