Deputetja e Kuvendit të Kosovës Vasfije Krasniqi ka folur për rolin e saj të ri si pjesë e legjislativit të Kosovës. Për këtë detyrë ajo po qëndron larg nga vajzat e saj të cilat jetojnë në SHBA. Krasniqi tregon se si ka ndikuar puna e saj e re në familjen e saj.

“Për të gjithë ne është një diçka e re. Nuk e kam parë vetën që do të hy në politikë. Ka qenë një befasi por pak a shumë po e marrin mirë”, tha Krasniqi.

“Ato krenohen me mua me atë që kam arritur deri tash”, theksoi ajo në emisionin “8à8 me Adelina Ismaili”.

“Është e vështirë se unë jam në Kosovë dhe ato janë në Amerikë. Më përkrahin edhe pse kam hyrë në politikë”, theksoi ajo.

“E ndjejnë mungesën time të dyja por sidomos e vogla sepse është 14 vjeçare. E madhja është 20 vjeçare dhe i mungoi më pak”, sqaroi ajo.

Deputetja e VV’së thotë se është bashkëshorti i saj ai që e mbështet më së shumti.

Kam mbështetje të plotë. Ai me të vërtetë më përkrah për çdo vendim që marrë, për çdo kauzë. Është mbështetja ime më e madhe”, the Krasniqi.