Varrosen Florenti dhe Florenta Mramori (Video)

Kosovën nga dje e tronditi vdekja e dy fëmijëve në Kolovicë të Prishtinës, trupat e të cilëve u varrosën sot, njofton Klan Kosova.

Për t’u informuar më shumë, ndiqeni kronikën e mëposhtme, të përgatitur nga gazetari Agan Hajdarhoxha:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT