“VALA” nga muaji maj edhe me 4G!

Drejtori ekzekutiv i PTK-së, Agron Mustafa, në një konferencë për shtyp, ka premtuar se nga muaji maj Vala do të dal në treg edhe me një produkt të ri. Bëhet fjalë për teknologjinë 4G.
Sipas Mustafës  kjo bëhet për t’i qëndruar sa më afër konsumatorit me shërbime cilësore, dhe njëherit për t’i rritur të hyrat e Valës, që viteve të fundit ka pësuar rënie të madhe financiare.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT