Ushtria turke dështojë me televizionin shtetëror, ua mësyn mediave private

Ushtria ka filluar që të merr në kontroll mediat private

Pasi mori në kontroll televizionin private CNN Turk, ushtria thuhet se është duke e kontrolluar edhe gazetën Hurriyet dhe kanalin tjetër televiziv, Kanal D.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT