Ushtria serbe heq flamurin shqiptar nga zona e piknikut sipër Gazivodës (VIDEO)

Një person i panjohur e kishte vendosur flamurit shqiptar kombëtar në zonën e piknikut Tutin sipër liqenit të Gazivodës, i cili u hoq shpejt nga njësitë e ushtrisë serbe.

Në zonën e piknikut Tutin, sipër liqenit të Gazivodës, një person i panjohur e kishte vendosur flamurin shqiptar, i cili u hoq shpejt nga njësitë e ushtrisë serbe.

Siç shkruan Tanjug, flamuri është vërejtur të dielën herët në mëngjes, ku më pas njësitë e ushtrisë serbë kishin mbërritur në vendin e ngjarjes dhe e kanë larguar.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT