Ushtarët e UÇK-së: Edhe një jetë do të luftonim për Kosovë

Ish pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës thotë se nëse është nevoja ata do të luftonin sërish për çlirimin dhe lirinë e vendit.

Ata në emisionin “N’Kosovë Show” kanë deklaruar se se nuk friksohen nga asnjë gjykatë dhe se do të luftonin një jetë nëse do të ishte nevoja.

Ndiqeni emisionin e plotë:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT