Ushtaret e bukura të FSK-së

Forca e Sigurisë së Kosovës në radhët e saj numëron një numër tejet të lart të femrave.

E në mesin e tyre bëjnë pjesë edhe dy bukuroshe, të cilat me mburrje mbajnë të veshur uniformën e FKS-së – shkruan Syri.net

Aida Musliu njihet për bukurin dhe hiret e saja që të lejnë pa fjalë.

Ajo shumë herë e tregon nëpër rrjetet sociale punën e saj në FSK por edhe jetën që bënë.

Ne nuk kemi çka të shtojmë vetëm të krenohemi me vajzat bukuroshe që na e ruajnë shtetin!/SYRI Kosova

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT