Uran Ismaili fton rininë të dalin e të votojnë: Më pak se 3 orë të mbetura për të ardhmen e qytetit

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka publikuar një video në faqen ne tij në Facebook.

Përmes kësaj video, Ismaili ka ftuar të gjithë të rinjtë e Prishtinës që nuk kanë ushtruar të drejtën e tyre të votës akoma që të dalin dhe të votojnë.

“Prishtinë, më pak se 3 orë t’mbetuna për me votu për qytetin tonë. Rini, ndaje videon me shoqni e shkoni bashkë me votu!ka shkruar Ismaili.