Universitetit të Prishtinës i vazhdohet akreditimi edhe për 5 vjet

Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” i është vazhduar akreditimi edhe për pesë vjet.

Kjo është bërë e ditur nga një njoftim në Facebook në faqen zyrtare të UP-së.

Në mbledhjen e datës 25 qershor 2020, Këshilli Shtetëror i Cilësisë i Republikës së Kosovës ka analizuar dhe votuar raportet e ekspertëve ndërkombëtarë mbi vlerësimin e institucioneve të arsimit të lartë, ndërsa sipas votimit të KShC-së, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” është riakredituar për 5 vjetët e ardhshëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT