Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, Ministria publikon çmimet për 48 orë

Ministria e Industrisë ka publikuar çmimin tavan për naftën, benzinën dhe gasin, për 48 orët e ardhshme.
Çmimi maksimal i lejuar për naftë është 1.73, ai i benzinës 1.38.

Ndërkaq, gasi nuk do të kushtojë më tepër se 0.76 euro.

Çmimi i naftës sot është 3 centë më lirë se dje, ndërsa benzina 2 centë më lirë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT