Ujëvara që shëron problemet e gjumit

Poshtë një ure të drunjtë në lumin Bonet në Kontenë Leitrim në Irlandë, një ujëvarë e vogël bën një zhurmë interesante.

Ajo rrjedh përmes shkëmbinjve, duke thyer heshtjen e egër të provincës.

Kjo skenë, e cila paraqitet përmes një videoje në YouTube, po ndihmon miliona njerëz që vuajnë nga insomnia, nga Belfasti në Pekin.

Videoja 8-orëshe është parë 6 milionë herë dhe tashmë është bërë pjesë e kërkimeve mjekësore në disa spitale në Londër.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT