UEFA bën një ndryshim, kështu pranohet Kosova

Kongresi i UEFA-së ka filluar.

Dhe nga Bukureshti vjen lajmi se për t’i hapur rrugë anëtarësimit të Kosovës, UEFA duhet të ndryshojë pikën ku kërkohet që një shtet për t’u anëtarësuar duhet të jetë pjesë e OKB-së.

Por, në pikën e shtatë të rendit të ditës ky nen pritet të ndryshojë dhe kjo do t’i hapte rrugë anëtarësimit të Kosovës, shkruan “Zëri.info”.

Nëse paraprakisht Kongresi e ndryshon nenin, atëherë Kosova ka gjasa të mëdha që të pranohet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT