Ua bëri fëmijëve ushqimin dhe i nisi për në shkollë, pasdite mori një lajm shumë të hidhur…

osefina, nëna e dy fëmijëve në qytetin e Meksikës, ditë më parë nisi fëmijët e saj në shkollë në gjendje shumë të rregullt, transmeton Kosovarja.

Por pasdite, ajo mori një lajm i cili e shokoi.

Fëmijët e saj kishin filluar të kenë simptoma të rënda të stomakut dhe me të arritur në spital u kuptua se ishin helmuar nga bakteria e njohur “salmonella” të cilën e kanë marrë gjatë ushqimit. Edhe pse nëna e tyre ishte munduar t’i ushqejë me ushqim të freskët duke u përgatitur çdo ditë në shtëpi, ajo kishte prekur celularin e saj për të kontaktuar bashkëshortin, ndërkaq duke e ditur se sa shumë baktere përmbajnë celularët, nuk e kishte menduar fare këtë.

Fëmijët e saj nuk kishin mundur të përballen më shumë, me ç’rast kishin ndërruar jetë brenda ditës.

Ajo tashmë mundohet që të vetdijësojë shumë nëna që gjatë kohës së gatimit mos ta prekin celularin me duar sepse vërtetë pasojat mund të jenë fatale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT