U dashuruan në Facebook, shqiptarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika

Historia e pabesueshme!

Beslinda dhe i dashuri i saj aktualisht mbajnë një marrëdhënie në distancë.

Ajo nuk ka plane për të shkuar në Afrikë por mendon që ai të shkojë në shtëpinë e saj.

Beslinda shpjegoi se si ata “ranë në dashuri” në mediat sociale.

Ajo tha:

Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj.

Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja.

Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam.

Ishte magjike”.

Ajo thotë se Jallow nuk po e takon atë për përfitime financiare.

“Ai nuk dëshiron asgjë.

Ai ka tre biznese.

Ai ka pasaportën e tij, vizën e tij – pse ai do të më kërkojë për vizë nëse ai ka një të tillë.

Ai vjen rregullisht në Angli për të vizituar djalin e vëllait të tij.

Kështu që vjen rregullisht.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT