Tërmet në Fushë Kosovë

Tërmeti me magnidutën 4 ballësh dhe me një thellësi prej 5 kilometrash ka goditur rrethin Ergani të Dijarbakir në Turqi paraditën e sotme.

Sipas mediave turke nuk ka raportime për dëmë materiale dhe në njerëz