Turniri i shkollave të Drenasit në Volejboll, triumfon “Rasim Kiçina”

Në prani të drejtorëve të shkollave të Komunës së Drenasit, drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport si dhe dashamirësve të sportit, sot, në Palestrën e Sportit në Drenas u mbajt turniri në Volejboll ku si fituese e këtij turniri doli Shkolla fillore dhe e mesme e ultë “Rasim Kiçina” e Drenasit.

Vendi e dytë e rrëmbeu Shkolla “Luigj Gurakuqi” nga Sankovci.

Vendi e tretë e fitoj Shkolla “Shotë Galica” nga Abria e Epërme.

Ndërsa lojtarja më e mirë u shpall Afërdita Geci. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT