Turnir Tradicional Memorial në Futboll të Vogël

Komuna e Drenasit organizon Turnir Memorial në Fuboll të vogël për nder te Dëshmorve të rën në Betejen e Likoshanit.
Turniri fillon me 22.02.2015 nga ora 12-00,dhe përfundon me 28.02.2015 ditën e shtunë  ku edhe do të zhvillohet Finalja prej orës 15-00 në Palestren e Qytetit te Drenasit.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT