Turne dhe koncert humanitar për ta ndihmuar Fitore Ibishin

Në Podujevë u mbajt turneu dhe koncerti humanitar me moton “Ta ndihmojmë Fitore Ibishin”, ku morën pjesë shumë ekipe dhe artistë të estradës.

Në Podujevë u mbajt turneu dhe koncerti humanitar me moton “Ta ndihmojmë Fitore Ibishin”, ku morën pjesë shumë ekipe dhe artistë të estradës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT