Turistëve s’ka kush t’u shërbejë, sezoni për bizneset në Shëngjin nisi me sfidën e plotësimit të stafit

Sezoni turistik për bizneset në Lezhë nisi me sfidën e plotësimit të stafit. Numri i turistëve shënon rritje pas vit viti, por ata janë në vështirësi pasi nuk po gjejnë njerëz tu shërbejnë.

Kanë rritur pagat dhe kanë përmirësuar kushtet.

Por njoftimet e bizneseve të turizmit në Shëngjin për vende pune nuk marrin përgjigje.

“Ta paguash 450 mijë nuk është e vogël, por nuk pyet njeri.”

Sezoni turistik për ta nisi me sfidën e plotësimit të stafit.

“Është problem i madh për punëtorë, do t’i mbulojmë me familjen.”

- Advertisement -

MË TË FUNDIT