Trump në Amerikë urdhëron hapjen e xhamive dhe kishave (VIDEO)

Fetarët e Amerikës do t’i kthehen faltoreve të tyre. Urdhrin për hapjen e objekteve të të gjitha besimeve, e dha vetë presidenti i SHBA-së, Donald Trump.

Pavarësisht rrezikut të përhaojes së virusit Korona, ai u bëri thirrje guvernatorëve mbarë vendit që ta lejojnë hapjen e kishave, sinagogave e xhamive, sepse, sipas tij, kjo është esenciale për besimtarët.

Në të kundërtën, Trump paralajmëroi masa vetanake.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT