Trump i lë letër personale presidentit Biden

Presidenti Trump i la një shënim pasardhësit të tij, Joe Biden, sipas një personi të njohur me këtë çështje.

Përmbajtja e shënimit nuk ishte e qartë menjëherë.

Një nga traditat moderne të Ditës së Inaugurimit për presidentët që largohen nga detyra është që t’u shkruajnë pasardhësve të tyre një letër që ofron dëshirat dhe këshillat më të mira. Kjo zakonisht lihet në Tavolinën e Vendimit për të lexuar kur presidenti i ri hyn për herë të parë në Zyrën Ovale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT