Trimëri apo çmenduri: Vozit biçikletën mbi rrethojën e digës 200 metra të lartë (Foto/Video)

Njerëzit shpesh janë të prirë të bëjnë gjëra të rrezikshme vetëm dhe vetëm që të jenë në qendër të vëmendjes, dhe një rast i ngjashëm ka ndodhur me një të ri i cili ka vozitur biçikletën në rrethojat e digës të lartë mbi 200 metra.

Një video e publikuar në internet, shfaq momentin kur i riu Fabio Wimber vozit biçikletën nëpër rrethojën e hekurt të digës më të lartë në Evropë, dhe të gjithë këtë moment tmerrues e ka filmuar me kamerën e vendosur në helmetë.

Por është interesant fakti se si rrethoja në të cilën vozit biçikletën australiani 21-vjeç, është për një milimetër më e ngushtë sesa rrotat dhe ka mundur t’i kushtojë me jetë nëse do t’i kishin rrëshqitur rrotat.

Videoja është filmuar në digën KoeInbreinsperre në Carinthia në pjesën jugore të Austrisë, që konsiderohet si diga më e lartë në Evropë.

2

3

5

- Advertisement -

MË TË FUNDIT