“Trillova rrëmbimin tim për ta tërhequr vëmendjen e të dashurit”

Një grua tregoi se si në moshën 12-vjeçare kishte kaluar në ekstremitet duke trilluar rrëmbimin e saj vetëm për ta tërhequr vëmendjen e të dashurit të saj të atëhershëm, në mënyrë që ai t’iu përgjigjej mesazheve.

Në Tik Tok ajo tregoi se i kishte dërguar atij në email fotot nga rrëmbimi që e inskenoi, ku shihej e lidhur me rripa të çantave të saj, dhe duke i thënë: “Nëse dëshiron ta shohësh përsëri, përgjigju në Facetime”, ndaj së cilës ai u përgjigj “Je një budallaqe”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT