Tribuja e fundit: Të veçuar nga bota, ata ushqehen edhe me majmunë (Foto)

Këto foto të rralla tregojnë se si është jeta për një nga fiset më të izoluara nga bota.

Tribuja Raute jeton thellë në pyjet e Nepalit.

Ata bëjnë një jetë nomadike prej mijëra vitesh.

Tashmë kanë mbetur vetëm 150.

Fotot janë bërë nga Andrew Newey.

Pavarësisht moshës, çdo person kontribon për shoqërinë, duke prerë pemë dhe gjuajtur kafshë për ushqim.

Ata gjuajnë edhe majmunë për ushqim.

s1

s2

s3

s4

s5

s6

s7

s8

s9

s10

s11

- Advertisement -

MË TË FUNDIT