Trepça hap konkurs për 180 vende të lira për punë praktike

Zëvendësministri i Ekonomisë, Mentor Arifaj, ka bërë të ditur se ndërmarrja publike Trepç Sh.A ka bërë thirrje për punë praktike.

Sipas Arifajt, puna praktike do të bëhet në tri grupe, ku secili grup do të t’i ketë 60 praktikantë me kohëzgjatje prej 6 muajsh.

“Kujtojmë se si Qeveri e Kosovës jemi të interesuar dhe jemi duke punuar që sa më shpejt ta kthejmë Trepçën në ndërmarrje profitabile, që do të ndihmoj në rritjen e punësimit dhe të kontribuoj në zhvillimin e vendit”, ka shkruar Arifaj.

Detajet për aplikim për punë praktike mund t’i gjeni duke klikuar KËTU

- Advertisement -

MË TË FUNDIT