Tre fakte që nuk i dini për shëndetin

Buzët e plasaritura dhe të thata- Pasja e cipave në buzë ose anës tyre është një shenjë e qartë që tregon mungesën e vitaminës B dhe të zinkut. Në rast se buzët tuaja vijojnë të jenë të plasaritura dhe të ashpra edhe pas një periudhe të gjatë, mund të bëhet fjalë për një infeksion të shkaktuar nga një lloj kërpudhe. Bëni mirë të vizitoheni.

Flokët me thinja para moshës 40 vjeçare- Kur flokët e parë të bardhë nisin të dalin më herët se mosha 40 vjeçare, mund të ketë ndonjë problem me shëndetin. Këshilla në këto raste është që të kontrolloheni te mjeku për problemet me diabetin.

Fryrje e qafës- Nëse qafa fryhet shpesh, sidomos gjatë natës, mund të jetë një sinjal i hiperteroides. Kjo gjendje ndodh shpesh me femrat nga mosha 20- 50 vjeçare, dhe është mirë që të mbahet nën kontroll.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT