Mikela është konkurrentja më e re e Përputhen’.

Ajo është 26 vjeç, ka lindur në Peshkopi dhe jeton në Tiranë.

Aktualisht ajo punon në biznes privat, ndërsa dashuria e parë është qeni i saj me emrin Koko.

Mikela tashmë shpreson të gjejë dashurinë e vërtetë në emision!

Reklamë
Vajza u shpreh e lumtur që është pjesë e reality showt më të ndjekur në Shqipëri dhe dëshiron që të gjejë aty mashkullin ideal.