Trajnim falas në Skenderaj, ja kush mund të marrë pjesë |Dokument

Ministria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural së bashku me drejtorinë për Bujqësi në komunën e Skenderajt organozojnë një trajnim për fermerët e kësaj komune, transmeton Drenic Press

Sipas një njotimi, ky trajnim organizohet në kuadër të projektit për Zhvillimin e Zonave Rurale përmes avansimit të shërbimeve këshilluese nga MBPZHR e që impelemtohet nga ESG.

Bëhet e ditur se tema e trajnimit është: Djegja bakteriale te dardha dhe molla

Drejtoria për Bujqësi në Skenderaj fton të gjithë fermerët nga sektori i pemtarisë që të marrin pjesë në këtë trajnim që mbahet më 23/05/2018 (e mërkurë) nga ora 09-10 në Sallën e Kuvendit Komunal në Skenderaj. /Drencia Press/

Për më shumë, kliko këtu

- Advertisement -

MË TË FUNDIT