Tragjedia e Chape, ngushëllon edhe Messi

Edhe Lionel Messi ka ngushëlluar familjarët  dhe miqtë ë skuadrës së Chapecoense.

“Ngushëllimet e mia për të gjithë familjarët dhe shokët e Chapecoensese. Forca Chape”, shkruan Messi.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT