Me fjalë të ëmbla dhe të përzemërta, e kishte bindur që ta ndiqte duke thënë se e donte. Ajo e kishte besuar dhe i ishte dorëzuar, duke shkuar aq larg sa të merrte pjesë në marrëdhënie seksuale treshe me burra të tjerë për ta lumturuar.

Ajo histori dashurie në të vërtetë doli të ishte vetëm fillimi i një makthi të tmerrshëm që zgjati dhjetë vjet shoqëruar me dhunë seksuale dhe abuzime pafund që e shndërruan atë në një lodër seksi në duart e torturuesve të saj.

Kjo është historia e tmerrshme e një gruaje të re me origjinë shqiptare, e çliruar përfundimisht nga kthetrat e torturuesve pas ndërhyrjes së forcave të rendit të stacionit policor, Corigliano Rossano, duke çuar në arrestimin e pesë personave.

Pika e kthesës erdhi vetëm falë denoncimit të gruas, e cila në një përpjekje të fundit dëshpëruese për t’i shpëtuar dhunës që pësoi i tregoi gjithçka partnerit dhe babait të fëmijëve të saj, që në gjithë këtë kohë kishte mbetur gjithçka në errësirë​.

Siç shpjegoi një nga drejtuesit e Komisariatit të Corigliano Rossano, gjithçka filloi me një lidhje jashtëmartesore midis gruas shqiptare dhe një burri. Ai e kishte bindur atë që të merrte pjesë në marrëdhënie me burra të tjerë për kënaqësi, por më pas kishte nisur abuzimi seksual dhe fizik ndaj saj.

Burri e ka skllavëruar duke e bërë atë të kthehej në një lodër seksi dhe, bashkë me bashkëpunëtorët e tij, e ka detyruar atë të bëjë seks kundër vullnetit të saj me qindra burra, madje në një rast me 20 burra në të njëjtën kohë.

“Konsumatorët” ishin burra të të gjitha moshave dhe prejardhjeve sociale, të cilët nuk kishin kurrfarë aftësie për abuzimin e saj. Gruaja madje iu nënshtrua praktikave sadomazokiste nga klientët.

“Marrëdhënia sentimentale është shndërruar në 10 vjet shërbime dhe dhunë. Ata madje kanë shkuar me viktimën 20 në të njëjtën kohë. Dhe në shtëpinë ku ndodhi torturat u gjetën gjithashtu mjete për praktika sadomazokiste”, sqaroi policia.

Ajo nuk foli kurrë nga frika. Ishte rrahur brutalisht dhe nëse nuk pranonte, torturuesit e saj e kërcënonin se do ta vrisnin atë, bashkëshortin dhe fëmijët e saj.

Vetëm pas kaq vitesh, gruaja shqiptare iu drejtua organeve të rendit duke zbuluar gjithçka.

Të arrestuarit janë profesionistë dhe sipërmarrës në zonë midis 30 e 40 vjeç, të gjithë nga familje të njohura. Këta janë Pietro Luigi Gallo, Sergio Gallo, William Oranges, Gianni Montalto dhe Salvatore Bruno, të akuzuar në mënyra të ndryshme se i shkaktuan viktimës dhunë dhe torturë.

Pesë të arrestuarit u dërguan në burgun Corigliano Rossano, shkruajnë sot mediat lokale italiane.

Ata ndjekin hetime për të identifikuar njerëz të tjerë që me kalimin e viteve janë bërë bashkërisht përgjegjës për dhunën seksuale ndaj grave.