Një ngjarje e rëndë është kapur nga kamerat në një rrugë të qytetit turk, Dijarbakir.

Mjekja dhe infermierja, pasi mbaruan punën po shkonin bashkë në shtëpi.

Duke ecur dhe shkëmbyer biseda me njëra-tjetrën, asfalti u ca dhe i përpiu të dyja në thellësi.

Ato u “gëlltën” nga humnera e betonit dhe u mbuluan me pluhur dhe mbeturina, duke rënë rreth tre metra poshtë.

Pamjet janë shpërndarë gjerësisht në median turke.

Të dy gratë u dërguan në një spital aty pranë, dhe fatmirësisht kanë vetëm plagë të lehta. Për ratin në fjalë është ngritur një grup i posaçëm hetimor.

Toka “gëlltit” dy gra, po ecnin duke biseduar on Vidnews.