Tmerr! Ja çfarë i zbulojnë mjekët në hundë (video)

Ky është momenti shokuese kur mjekët zbulojnë më shumë se 100 larva në hundën e një burri.
Zbulimi u bë në një spital në San Paolo të Brazilit.
65- vjeçari kishte një javë që kishte rrjedhje gjaku nga hunda. Ai u diagnostikua me atë që njihet si miasis nasal. Pas katër ditësh, ai u pastrua plotësisht dhe e ka marrë veten plotësisht.