Tito dëshironte të bënte vetëvrasje? (Video)

Dëshmitë tronditëse publikohen për vdekjen e ish Presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Tito.Ai dy muajt e fundit të jetës së tij ka qenë në gjendje të pavetëdijshme (komë), ndërsa para se të hyjë në këtë gjendje, atij i është thënë se duhet t’i amputohet këmba e majtë.

Sapo mori këtë lajm tronditës, Tito nga mjekët e tij, ati tentoi që të bëjë vetëvrasje me pistoletën e tij.

Këtë gjë e ka thënë njëri nga bashkëpunëtorët e Titos, shkruan Zhurnal.“Tito shumë seriozisht mendonte që ta shfrytëzojë pistoletën dhe me atë pistoletë të bëjë vetëvrasje, në rast se i pritej (amputohej) këmba e majtë”, ka bërë të ditur një bashkëpunëtor i ish Presidentit të ndjerë jugosllav në emisionin “Në Qendër”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT