Thëniet më të mira për ditën e sotme

Thuhet se gjithçka e çmuar nga njerëz të zgjuar është me rëndësi të dihet.

Këto janë disa thënie të mençura që janë pjesë e realitetit tonë dhe që janë shumë të vërteta, transmeton lajmi.net.

Çdo moment i keq mund të përmirësohet nga vetëm një person i dashur

Kurrë nuk do të njohësh një person të fortë, i cili nuk ka pasur një të kaluar të vështirë

A beson në mrekulli? Jo. Shumë keq, gjithmonë duhet të kesh besim në vetvete

Gjithmonë ëndërroj ditën kur dikush do të më përqafojë dhe do të më thotë: “E di që jeta është e vështirë, por çdo gjë do të rregullohet. Ja merre këtë çokollatë dhe këto 8 milion euro!

Nëse jeni duke ëndërruar tani, kurrë mos e fajësoni vetën për asgjë

Ata që i keni pranë gjithmonë, janë personat më të vlefshëm që do t’i keni tërë jetën

Lumturia do të vijë në momentin kur ndaloni së pyeturi vetën për gjërat që nuk i keni

Ai që nuk kërkon asgjë, ka gjithçka

Netët e qeta vijnë në dy mënyra: Kur askush nuk ka nevojë për ju, dhe kur ju nuk keni nevojë për askënd

Të mos rreshtni së luftuari për ëndrrat tuaja, është suksesi juaj më i madh

Provoni të ndryshoni vetën tuaj, dhe do të kuptoni sa e vështirë është të ndryshoni të tjerët

E veçanta në jetën tuaj është që jo gjithmonë të fitoni, por asnjëherë të mos dorëzoheni

Thoni gjëra të mira vetës suaj, shpejt do të harroni kush i ka thënë ato, mirëpo e vërteta do t’ua përkujtoj

Dy gjëra ju përshkruajnë kush jeni: Qëndrimi juaj kur nuk keni asgjë, dhe qëndrimi juaj kur keni gjithçka

Mos e merrni për dobësi heshtjen time, se nëse unë flas, ju nuk do të mund ta përballoni

Mos i besoni njerëzit që nuk e duan vetën dhe ju thonë juve ‘të dua’. Një afrikan ka thënë: Ke kujdes kur një person i zhveshur ju ofron bluzën e tij
Janë dy arsye pse nuk duhet t’iu besoni njerëzve: E para, nuk i njeh. E dyta, fillon t’i njohësh

Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë…nuk te flet, nuk të shqetëson,nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqëri

Ai që këshillon dikë në fshehtësi, vërtet e ka këshilluar, e ai që këshillon dikë në prani të të tjerëve, vetëm se e ka turpëruar
Mos ndiq askënd… një person që të vlerëson ecën përkrah teje

- Advertisement -

MË TË FUNDIT